Navigation

Kaag en Braassem Promotie tijdens Festiviral

Het laatste weekend van juni 2020 kon je in je eigen tuin kijken naar 'Samen Uit, Samen Thuis Festiviral'. Het was genieten van alles wat Kaag en Braassem te bieden heeft. Of zoals de organisatie zelf zei:
Blijf lekker thuis en kom naar het enige echte Festiviral!

Kaag en Braassem Promotie heeft een aantal programmaonderdelen verzorgd, waarvan wij vinden dat ze de moeite van het terugkijken waard zijn, mocht je het gemist hebben. Op ons YouTube-kanaal zijn de filmpjes terug te vinden die uitgezonden zijn tijdens het Festiviral. Dus ga er even voor zitten en kijk gezellig mee.

Een aantal van de programmaonderdelen van Kaag en Braassem Promotie:

  • (Er)vaar de Tulpenroute nu ook online! Geniet (opnieuw) van de prachtige omgeving die Roelofarendsveen te bieden heeft!
  • Vroeger waren er veel (spook)verhalen over molens, duivels en molen en zwarte katten en molens. En dan is er ook nog de molentaal. Alice de Wit van de Blauwemolen in Rijpwetering legt uit hoe dit werkt.
  • Wist je dat de molentweegang Kalkmolen en Doesmolen in Hoogmade afhankelijk van elkaar zijn om goed te kunnen werken? Molenaars Arie Driesprong en Rinus Schutten vertellen erover!
  • Benieuwd hoe een molen er nou precies van binnen uit ziet? En met welke technieken er soms honderden jaren geleden al bedacht werden om de molens (nu nog steeds) werkend te houden? Molenaar Pieter den Haan van de Veendermolen legt je dat piekfijn uit.
informatie

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie?

Bekijk de toeristeninformatie
informatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 

Naar bereikbaarheid
informatie

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?

www.kaagenbraassem.nl