Navigation

Hotel Groene Hart

Overnachten in het Groene Hart betekent overnachten in een rustig, maar stedelijk gebied. Er zijn in Kaag en Braassem een aantal Bed and Breakfasts en hotels waar de deuren voor je openstaan. 

Ben je toe aan een paar dagen ertussenuit? Kom naar het Groene Hart! Midden in een drukbevolkt gebied is er rust en ruimte. Overnachten doe je in een van de hotels in Kaag en Braassem. Het Groene Hart heeft heel veel moois te bieden. Ook als je zelf ‘om de hoek’ woont, kan een vakantie in Kaag en Braassem je hart verwarmen. Omdat je het gebeid nooit eerder met die ogen bekeek, of omdat je niet ver hoeft te reizen om mooie dingen te ontdekken. Als je op jacht bent naar een hotel in het Groene Hart, kijk dan eens naar de mogelijkheden in ons gebied. Kleine, sfeervolle hotels, gastvrije B&B’s we hebben het allemaal. 

Hotel Groene Hart: elke dag bijzonder

Elk dorp in Kaag en Braassem heeft zijn charme. Maar dat is niet alles, als je in dit gebied verblijft, is de hele Randstad dichtbij. De ene dag breng je een bezoek aan het strand, de tweede spendeer je in Amsterdam en voor de derde dag staat een dagje watersporten op onze plassen op het programma. Blijf je kort of lang: elke dag kun je bijzonder invullen.

In elk dorp een nachtje

Wie niet in een hotel of B&B wil overnachten, kan terecht in een van de vele huisjes in Kaag en Braassem en omgeving. Logeren bij de boer, kamperen aan het water, het is allemaal mogelijk. Met een rugzakje op wandelen en in elk dorp een nachtje blijven? Waarom niet!

Last minute hotel boeken

Kaag en Braassem Promotie heeft alle overnachtingsmogelijkheden op een rij gezet. Of je nu een planner bent of een last minute boeker: neem contact op met de aanbieder en bekijk wat er mogelijk is. Heb je al een overnachtingsplek, maar wil je een bootje huren, kijk dan hier. Of ben je op zoek naar een mooie route langs molens en polderlandschap? Ontdek je Kaag en Braassem tijdens een vakantie in eigen land dan weten wij zeker dat je verrast wordt! 

informatie

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie?

Bekijk de toeristeninformatie
informatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 

Naar bereikbaarheid
informatie

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?

www.kaagenbraassem.nl