Navigation

Overnachten Keukenhof

Kaag en Braassem is een prima uitvalsbasis om te overnachten als je Keukenhof wilt bezoeken. In een van onze bed and breakfasts slapen en overdag op bezoek in Lisse. Wist je dat Amsterdam, Leiden en Schiphol ook om de hoek zijn? 

Binnen een half uurtje bent u vanuit Kaag en Braassem in de Bollenstreek, waar Keukenhof te vinden is. In deze omgeving overnachten voor Keukenhof is alleen daarom al een aanrader. Elk voorjaar staan er miljoenen bloembollen in bloei, binnen én buiten de muren van Keukenhof. Behalve de vele tulpensoorten is Keukenhof de moeite waard voor het opdoen van tuininspiratie, de prachtige bloemenshows en vermaak voor de kinderen. 

De Randstad en de rust

Kaag en Braassem is dichtbij de grote steden in de Randstad, maar ook dichtbij attracties als Keukenhof. Overnachten in de rust die Kaag en Braassem met zich meebrengt maakt de beleving compleet. Het lentepark Keukenhof kan jaarlijks rekenen op miljoenen bezoekers. Hoe fijn is overnachten in de buurt van Lisse en onderweg al genieten van de mooie bollenvelden op de route. En heeft u aan één dag Keukenhof niet genoeg, dan gaat u na een nachtje slapen en het ontbijt gewoon nog een keer. Of je geniet nog een paar extra dagen van de prachtige omgeving: stad en polder, alles is dichtbij.

Keukenhof: niet alleen tulpen

In Keukenhof staan meer dan 800 soorten tulpen, maar dat is niet alles. Elke week staan er diverse soorten bloemen centraal bij de bloemenshows, neem de orchideeënshow waar je bloemen in alle kleuren van de regenboog ziet. Buiten staan indrukwekkende bomen, die er al wat jaren op hebben zitten. Ook andere bolbloemen zijn hier te vinden, neem hyacinten, narcissen en blauwe druifjes. Een dag Keukenhof is een belevenis, ook als u in de buurt woont.

informatie

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie?

Bekijk de toeristeninformatie
informatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 

Naar bereikbaarheid
informatie

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?

www.kaagenbraassem.nl