Navigation

Jaarverslag

Een overzicht van de laatste jaarverslagen van Kaag en Braassem Promotie.

Jaarverslag 2022

De start van 2022 was een voorzichtige. In de eerste maanden was er niet veel mogelijk, gelukkig kwam daar in het voorjaar met zicht op opening van het recreatieseizoen verandering in. Toch was het nog geen normaal jaar; we waren voorzichtig met het maken/uitvoeren van plannen. In het jaarverslag van 2022 staat, naast de terugblik door het team van Kaag en Braassem Promotie, de bestuursvisie met terug- en vooruitblik en de feiten en cijfers over 2022.

Jaarverslag 2021

Wij zijn bevoorrecht, wij wonen in Kaag en Braassem. Een gemeente met een groenblauw landschap, nabij de grote steden en de kust. Het is hier dorps, met veel moois om van te genieten en om te beleven. Kaag en Braassem Promotie wil daar maar al te graag bekendheid aan geven bij de inwoners en bij de recreanten en toeristen. In dit jaarverslag treft u naast de terugblik door het team van Kaag en Braassem Promotie, de bestuursvisie met terug- en vooruitblik en de feiten en cijfers over 2021.

 

Jaarverslag 2020

2020 zou een belangrijk jaar worden voor de recreatie en het toerisme. Landelijk gezien door de organisatie van Sail Amsterdam, het Eurovisiesongfestival, GP Zandvoort en vaste evenementen als Keukenhof, waar veel internationale toeristen op af komen. We weten allemaal hoe anders het liep... In ons jaarverslag kijken we terug op 2020.

Jaarverslag 2019

In de loop der jaren heeft KBP zich in samenspraak met de gemeente, ondernemers en inwoners ontwikkeld tot een marketing- en activatieorganisatie. Het gaat daarbij niet alleen om het merk Kaag en Braassem te promoten zodat de gemeente meer toeristen en recreanten kan ontvangen, maar ook om het activeren van ondernemers en inwoners om Kaag en Braassem mooier te maken. 

informatie

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie?

Bekijk de toeristeninformatie
informatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 

Naar bereikbaarheid
informatie

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?

www.kaagenbraassem.nl