Navigation
Aderoute

Aderoute

location_on
Oude Wetering, Nieuwe Wetering, Roelofarendsveen
route
9 km
label
Wandelen

Aderoute

Een heerlijk rondje van 9 km dat je door drie dorpen voert: Roelofarendsveen, Oude Wetering en Nieuwe Wetering. Even het weer trotseren en twee uurtjes wandelen óf er wat langer over doen en jezelf onderweg trakteren op een kop koffie/thee met wat lekkers bij:
[☕️] Plantage 87
[☕️] Restaurant Aqua
[☕️] Family Cozijn
[☕️] Tussen Kaag en Braassem
[☕️] 't Veen eten & drinken

Je start op de Langeweg in Roelofarendveen. Rechtdoor naar Oude Wetering via Plantage, Veerstraat en Kerkstraat. Einde linksaf en voor de doorgaande verkeersweg Alkemadelaan rechtsaf, het viaduct onder de brug door, linksaf via de Googermolenweg langs de Googermolen, rechtdoor over fietspad.

Hier ga je het Aquaduct over en verder langs de Ringvaart naar Nieuwe Wetering. Linksaf naar de Noordveenweg, direct weer rechtsaf en langs de Ringvaart blijven lopen. Het pad voet u langs woonboten, kronkelt langs het water de Hanepoel en eindigt bij de Moppenmolen. Terug bij de Y-splitsing rechtsaf en langs de sloot blijven lopen. Rechtsaf de Bovenweg op. In de bocht van de Bovenweg rechtdoor naar de Korte Oostweg, aan eind linksaf de Molenweg op; aan het eind Achterweg schuin oversteken. Rechtdoor tussen de huizen door tot rechtsaf Voorweg. Aan het einde linksaf, viaduct onderdoor naar Westeinde. Rechtdoor naar de watertoren met tulp naar de Langeweg.

Download GPX bestand Download Zip bestand

Contactgegevens

location_on Oude Wetering, Nieuwe Wetering, Roelofarendsveen
informatie

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie?

Bekijk de toeristeninformatie
informatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 

Naar bereikbaarheid
informatie

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?

www.kaagenbraassem.nl