Navigation
Aspergehof Noordam

Aspergehof Noordam

location_on
Boddens Hosangweg 63
Woubrugge
label
Groenten / Fruit Picknickplaatsen / BBQ

Aspergehof Noordam

Tot ver buiten de grenzen van de regio zijn de asperges van familie Noordam bekend, er worden dan ook al drie generaties lang asperges in het Groene Hart verbouwd. De jarenlange ervaring heeft geleid tot asperges met excellente smaak en versheid. Een echt verse asperge laat altijd van zich horen, hij piept van versheid. Kom voor ons uitgebreide assortiment naar de boerderijwinkel midden in het Groene Hart. Wij kunnen voor u de asperges schillen.

De boerderijwinkel is in het seizoen van 24 maart t/m eind juni geopend van maandag tm vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur. En op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Rondleiding, klompengolf of wandeling?

Binnenkort een reünie, verjaardag, jubileum, bedrijfsfeestje, verenigingsuitje, vrienden en/of vriendinnendag of een familiedag? Wij dragen graag bij aan de organisatie van uw gezellige uitje met een leuke activiteit, leerzaam arrangement of gezellig feest.
Met zo'n 30 hectare grond, een diversiteit aan gewassen en actieve arrangementen bieden wij u als bezoeker een afwisselend en interessant programma. Gedurende een actief partijtje klompengolf of een heerlijke wandeling langs de velden wordt u langs asperges, uien, tarwe, aardappelen en allerlei andere gewassen geleid. U kunt ook terecht voor asperge rondleidingen, zelf asperges steken, klompen schilderen, steppen en een kookworkshops.

Wilt u meer over de historie van de polder te weten komen, dan biedt een poldergids uitkomst. Tijdens een tocht door het stoere polderlandschap, weet de gids precies waar de molens gestaan hebben voor de inpoldering, waar de galg gestaan heeft en alles over de dijkdoorbraken.

Kom kijken in Woubrugge

U bent van harte uitgenodigd ons bedrijf in Woubrugge te bezoeken en op een unieke manier kennis te maken met alles wat het boerenland te bieden heeft.

Contactgegevens

Aspergehof Noordam

Aspergehof Noordam

location_on Boddens Hosangweg 63
Woubrugge
informatie

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie?

Bekijk de toeristeninformatie
informatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 

Naar bereikbaarheid
informatie

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?

www.kaagenbraassem.nl