Navigation
Bob on Board

Bob on Board

location_on
Postbus 80
Roelofarendsveen
label
Rondvaarten Sloep- en motorbootverhuur

Bob on Board

Ontdek de mooiste plekjes van het Groene Hart in Zuid-Holland met Bob! Deze ervaren stuurman kent de Kagerplassen, het Braassemermeer, de Westeinderplassen en Leiden als geen ander en bezorgt u een onvergetelijke rondvaart.

Unieke vloot

Bob’s vloot bestaat uit 3 boten; de Hudson, de Zilvervloot en de Hare Majesteit Giethoorn. Ze hebben allen een eigen, kenmerkende uitstraling en uitrusting. Uniek is de Hare Majesteit Giethoorn, voorzien van een rolstoellift. Ook voor mindervaliden is genieten op het water mogelijk met Bob on Board!

Varen en ...

De wereld ziet er vanaf het water net even wat mooier uit. Bob on Board kan uw dag compleet maken met bijvoorbeeld een diner aan boord, een stadswandeling of een partijtje boerengolf. Ideaal voor familiefeesten, vrienden- of bedrijfsuitjes of een ontspannen rondvaart met zakelijke relaties.

Luister naar de stilte

Voor echte, pure stilte op het water zonder het lawaai of de stank van een motor, heeft Bob on Board ook fluisterboten te huur. U vaart zelf langs de mooiste plekjes in een stabiele, open boot met maximaal zes tot acht personen. Opstapplaats is: Brasserie de Kromme Does. Voor meer informatie: www.fluisterboot-huren.nl.

Contactgegevens

Bob on Board

Bob on Board

location_on Postbus 80
Roelofarendsveen
informatie

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie?

Bekijk de toeristeninformatie
informatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 

Naar bereikbaarheid
informatie

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?

www.kaagenbraassem.nl