Navigation
Brasserie Milo

Brasserie Milo

location_on
Julianalaan 58
Kaag
label
Restaurants Cafés / Bars Feestlocaties Vergaderlocaties Passantensteigers

Brasserie Milo

Half maart 2023 opende het nieuwe Brasserie Milo haar deuren met een mediterraans geïnspireerd concept voor iedereen die houdt van de goede dingen van het leven. Het nieuwe concept is toegankelijk voor iedere levensgenieter, van jong tot oud. Geïnspireerd op het mediterrane eilandgevoel, biedt Brasserie Milo haar gasten ontspanning, beleving en kwaliteit. 

Het concept is gebaseerd op de sfeer, het eten en het gevoel van een vakantie in de landen die grenzen aan de bovenzijde van de Middellandse Zee, met invloeden uit Spanje, Frankrijk, Griekenland en Italië. Marie-Claire Idsinga: "Verwacht een bruisende en karakteristieke plek waar je het hele jaar door kunt genieten. Een echt vakantiegevoel in eigen land."

In lijn met dit nieuwe concept heeft ook de menukaart een metamorfose gekregen. Naast het mediterraans geïnspireerde karakter ligt de focus op kwaliteit, variatie, beleving en seizoensgebonden producten. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de aanstelling van een nieuwe chef, Martijn de Wit, die met zijn ervaring en enthousiasme een frisse blik biedt.

Bij Brasserie Milo zal er, naast het kunnen genieten van het prachtige uitzicht over de Kagerplassen, regelmatig meer te beleven zijn zoals live muziek, speciale events en nog veel meer. Of je nu komt voor eensmakelijke lunch of diner, een gezellige borrel of een heerlijke avond uit, Milo biedt voor elk wat wils. Bovendien is de locatie uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten en bruiloften. Je kunt nu het hele jaar door van deze plek genieten, die voorheen als restaurant 't Kompas alleen in de zomer geopend was.

Contactgegevens

Brasserie Milo

Brasserie Milo

location_on Julianalaan 58
Kaag
informatie

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie?

Bekijk de toeristeninformatie
informatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 

Naar bereikbaarheid
informatie

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?

www.kaagenbraassem.nl