Navigation
Camping Ons Wijland

Camping Ons Wijland

location_on
Hofdijklaan 33
Oud Ade
label
Campings Camperplaats

Camping Ons Wijland

Op camping Ons Wijland kan iedereen even voelen hoe het is om te leven op het platteland. De minicamping is gelegen op een natuurlijk ingericht terrein en heeft ca. 22 kampeerplaatsen. Alle kampeerplekken zijn voorzien van 10 ampère elektra en per twee plaatsen een watertappunt. Camping Ons Wijland is het gehele jaar geopend. Op deze camping mag een vuurtje gestookt worden op de gezamenlijke vuurplekken. Onder de grote tarptent kan lekker gezeten worden. Voor kinderen is er ook genoeg vertier, zoals een grote trampoline, skelters/stepjes, bootje, supplank, hangmatten, ijsje eten, kliederen met water en zand en natuurlijk lekker door de weilanden struinen.


Kamperen midden in het Groene hart.

De camping ligt in de mooie gemeente Kaag en Braassem en midden in de Randstad aan de rand van Leiden, waardoor er veel mogelijkheden zijn voor dagjes weg. Zelfs de fijne stranden van Noordwijk, Katwijk en Wassenaar liggen dichtbij deze camping. De omgeving leent zich ook uitstekend voor mooie fietstochten langs de vele meren. Op hele korte afstand vind je de VaDeDo plas. Heerlijk om hier nog op een warme zomeravond een frisse duik te nemen.

 

Volkswagen T3 camper huren

Altijd al eens de sfeer willen proeven van kamperen met een Volkswagen T3 camper? Dat is nu mogelijk bij Ons Wijland. Het busje verkeert nog in perfecte staat en is van alle gemakken voorzien. Er zijn vier  slaapplaatsen aanwezig. Twee Personen kunnen slapen op de tot bed omgebouwde achterbank en twee personen op het bed in het hefdak. Deze camper is te huur voor een weekend, midweek of een hele week.

 

 

Contactgegevens

Camping Ons Wijland

Camping Ons Wijland

location_on Hofdijklaan 33
Oud Ade
informatie

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie?

Bekijk de toeristeninformatie
informatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 

Naar bereikbaarheid
informatie

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?

www.kaagenbraassem.nl