Navigation
placeholder img alt text

Concert Aubrey Snell en Trio Tangata

location_on
Comriekade 7
Woubrugge
calendar_month

Van: 08-03-2024
Tot: 08-03-2024

schedule

Van: 20.30 uur

euro
25

Concert Aubrey Snell en Trio Tangata

Op vrijdag 8 maart 2024 treden saxofoniste Aubrey Snell en het trio Tangata op in de Dorpskerk van Woubrugge. Daarmee krijgt het uitverkochte concert van Toon Roos & Friends van november vorig jaar, georganiseerd door de Stichting Vrienden van de Dorpskerk Woubrugge, een boeiend vervolg. 

Aubrey Snell treedt op met het trio Tangata, bestaande uit Margreet Markerink (piano), Boris Franz (contrabas) en Jacqueline Edeling (bandoneon). Het programma die avond bestaat uit werken van Piazzolla en Bach, waarbij hun virtuositeit er vanaf spat. 

Aubrey Snell
Muziekfreak, Bühnebeest en Theatertijger uit Alphen aan den Rijn. Dat is Aubrey. De combinatie van musiceren en acteren en haar passie voor het muziektheater bepalen de artistieke identiteit van Aubrey. En ze regisseert ook nog… Aubrey speelt/speelde in verschillende muziekensembles en bij muziektheatervoorstellingen van o.a. het Max Tak Filmorkest en het Ricciotti orkest. Met beide orkesten maakte zij tournees in binnen- en buitenland, naar Wenen, Hongarije, Duitsland, België en Luxemburg. 


Trio Tangata
Tangata heeft al op vele podia gespeeld. Festivals en concertzalen in Toscane, Finland, Istanbul, Granada tot en met Buenos Aires. Ook kleine podia op bijzondere locaties en intieme huiskamerconcerten.
Tangata brengt muziek vol passie. Professioneel, met veel ervaring, sprankelend en jong. Weemoed, melancholie, maar ook uitbundige en stuwende ritmes maken Tangata een feest voor uw oor, oog en gevoel.

 

Het concert is in de Dorpskerk aan de Comriekade 7 in Woubrugge begint om 20.30 uur. Kaarten kunnen worden besteld via de website vriendendorpskerkwoubrugge.nl. 

Net als bij het vorige concert organiseert restaurant ’t Oude Raadhuys tegen over de kerk weer een speciaal concertdiner, dat om 18.00 uur begint. 

Terug naar vorige pagina

Contactgegevens

Concert Aubrey Snell en Trio Tangata

location_on Comriekade 7
Woubrugge
person Dorpskerk Woubrugge

Wanneer

vrijdag 08 maart 2024 om 20:30 uur tot 23.00 uur
informatie

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie?

Bekijk de toeristeninformatie
informatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 

Naar bereikbaarheid
informatie

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?

www.kaagenbraassem.nl