Navigation
Wandelroutenetwerk Rijn- en Veenstreek

Wandelroutenetwerk Rijn- en Veenstreek

route
450 km
label
Wandelen

Wandelroutenetwerk Rijn- en Veenstreek

Het Wandelroutenetwerk is een gloednieuw wandelnetwerk van 450 kilometer wandelplezier voor jong en oud! Inspirerende bestaande wandelingen, nieuwe wandelingen, lange afstandswandelingen en boerenlandpaden zijn geïntegreerd in dit knooppuntennetwerk. 

Met het knooppuntennetwerk kies je zelf je route en het aantal kilometers dat je wilt wandelen. Op de kaart zie je een aantal knooppuntnummers. De afstanden tussen deze knooppunten staan in kilometers aangegeven. Via de genummerde palen wandel je van knooppunt naar knooppunt, dat kan in beide richtingen.

Wil je ook weer eindigen op het knooppunt waar je de route begint? Onthoud dan het nummer van je startplaats. Op de wandelkaart staan tips voor een aantal routes. Starten kun je vanaf elk genoemd knooppunt.

Zorgeloos op pad

Wil je het jezelf nog gemakkelijker maken? Boek dan het meerdaagse Polders en Plassenpad wandelarrangement! Afhankelijk van het aantal dagen dat je wilt lopen kun je een arrangement samen laten stellen. Je logeert dan bij een bed & breakfast of bij kleinschalige hotels op leuke plekjes. Lees meer >>

Boerenland Routes

Onderweg geniet je van de uitgestrekte plassen met wuivende rietkragen, kwekerijen waar de rijen bomen kaarsrecht geplant zijn, statige molens, pitoreske dorpjes en nog veel meer, terwijl de Wandelkaart en de wandelapp je meer vertellen over de geschiedenis en het verhaal achter de mooiste plekjes van de regio. Koop de inspirerende wandelroutekaart, onder andere te koop bij Veenerick en VVV Alphen of dowload de Abellife app en koop de route heel voordelig! 

informatie

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie?

Bekijk de toeristeninformatie
informatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 

Naar bereikbaarheid
informatie

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?

www.kaagenbraassem.nl