Navigation
De Tulpenacker

De Tulpenacker

location_on
De Tulpenacker 1 t/m 12 (Zuideinde 144a)
Roelofarendsveen
label
Vakantiehuisjes

De Tulpenacker

“Landelijk klein vakantiepark aan het water”

De Tulpenacker, een kleinschalig en landelijk vakantiepark aan het water, biedt luxueuze accommodaties voor een onvergetelijk verblijf. Het perceel bevindt zich in een prachtige omgeving, midden in de randstad. Het park kijkt uit op uitgestrekte weilanden met de Veendermolen op de achtergrond en op loopafstand liggen de wateren van de Wijde AA en het Braassemermeer.

De gasten kunnen volop genieten van diverse activiteiten zoals wandelen, fietsen, varen, vissen, kanoën, suppen, zwemmen en zeilen, evenals het verkennen van nabijgelegen musea, steden en attracties.

De geschiedenis van de Tulpenacker gaat terug naar een tijd waarin het terrein fungeerde als een bloeiende tulpenkas van de Familie van Kim van Ruiten. Hoewel het park nu moderne recreatiewoningen biedt, blijft de essentie van de tulp verweven in zowel het concept als het interieur.

Accommodaties
De Tulpenacker beschikt over vijf luxe vijfpersoons geschakelde vakantiewoningen en zeven vrijstaande watervilla’s, verspreid over een smalle landtong omringd door een typische Hollandse polder.

  • De vijf vakantiewoningen worden ook wel de Kwekerijwoningen genoemd en zijn zeer modern en comfortabel ingericht. De woningen zijn van alle gemakken voorzien en hebben een terras aan het water. Kwekerij nr. 8 en 9, alsmede kwekerij nr. 10 en 11 hebben een tussendeur, waardoor er een ruim appartement ontstaat dat geschikt is voor maximaal 10 personen.
  • De zeven watervilla’s worden ook wel de Tulpenwoningen genoemd en zijn geschikt voor maximaal zes personen. De vrijstaande woningen zijn luxueus uitgerust en hebben elk een eigen tuin, aanlegsteiger en veranda.

Faciliteiten
Het park biedt diverse faciliteiten. De gasten kunnen zwemmen en vissen in het water rondom de accommodatie, waarbij een VISpas of visvergunning vereist is. Er zijn kano’s en supboards te huur om de polderwateren te verkennen, evenals elektrische fluisterboten die geschikt zijn voor maximaal acht personen. Op de accommodatie kunnen ook elektrische fietsen gehuurd worden, waardoor de omgeving ook gemakkelijk per fiets verkend kan worden. 

Kom naar de Tulpenacker en geniet van de rust en schoonheid van dit unieke vakantiepark aan het water. Een plek om te ontspannen en te genieten van al het moois dat de omgeving te bieden heeft.

Contactgegevens

De Tulpenacker

De Tulpenacker

location_on De Tulpenacker 1 t/m 12 (Zuideinde 144a)
Roelofarendsveen
informatie

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie?

Bekijk de toeristeninformatie
informatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 

Naar bereikbaarheid
informatie

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?

www.kaagenbraassem.nl