Navigation
De Vosseburch

De Vosseburch

location_on
Langeraarseweg 160A
Ter Aar
label
Groepsaccommodaties Kaas / Zuivel Kinderen Ruitersport

De Vosseburch

Bij de Vosseburch wordt al jarenlang ambachtelijke boerenkaas gemaakt en verkocht. Sinds 2004 zijn Eva en haar man Roland de gezichten van de kaasboerderij. De kaasmakerij is voorzien van de allernieuwste apparatuur en voldoet aan alle eisen van de boerderijzuivelaars.

Onze boerderij

Meer dan 60 koeien zorgen op onze boerderij voor het belangrijkste ingrediënt van de kaas. Ook zijn er kalfjes en hebben we kippen die voor kakelverse eieren zorgen.

Onze kazen

Van jong tot overjarig. Wij hebben alle smaken en soorten kaas. Ook er zijn speciale kazen afhankelijk van het seizoen, zoals graskaas in het voorjaar. Of onze honing-klaverkaas, mosterdkaas, brandnetelkaas en fenegriekkaas. Probeer ook vooral onze knoflook- en truffelkaas.

Onze winkel

In onze winkel kunt u onze loeiverse kaas proeven en kopen. Ook leuk om cadeau te doen. Naast alle ambachtelijke kaassoorten zijn er ook eieren, een uitgebreid assortiment streekproducten en op maat gemaakte cadeaupakketten voor elk budget. U kunt gewoon pinnen.

Manege De Vosseburch

Bij de Vosseburgh in Langeraar beleef je boerderijdagen tijdens de schoolvakanties. Een paar uur per dag een pony verzorgen, ponyrijden of gewoon lekker spelen op de boerderij. De Vosseburch organiseert een ponykamp in de zomer, boerderijactiviteiten op andere momenten en je kunt er terecht voor bijvoorbeeld een kinderpartijtje. 

Contactgegevens

De Vosseburch

De Vosseburch

location_on Langeraarseweg 160A
Ter Aar
informatie

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie?

Bekijk de toeristeninformatie
informatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 

Naar bereikbaarheid
informatie

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?

www.kaagenbraassem.nl