Navigation
placeholder img alt text

Dorpskerkconcerten Leimuiden

location_on
euro
€10 (kinderen €5) verkrijgbaar bij de Gemakswinkel (Dr. Stapenséastraat 8, Leimuiden) en aan de deur zolang de voorraad strekt.

Dorpskerkconcerten Leimuiden

13 november

Een nieuw seizoen Dorpskerkoncerten. Het seizoen wordt afgetrapt door bekende gezichten. Op het podium staan Martin Boek op gitaar het Accordeontrio (Drieks Daams, Theo van der Hoorn en Ton Krijger). Martin speelt op dit concert niet alleen gitaar, maar neemt ook zijn contrabas mee voor een extra twist. Op het programma staan onder andere werken van Piazolla, Rogier van Otterloo en Antonio Vivaldi.

22 januari

Dorpskerkconcert met het Barokensemble Concerto Valiante onder leiding van klavecenist Leonardo Valiante. In het ensemble spelen verder James Hewitt, viool, en Julia Dolz Martinéz, Cello en dit keer met zang van bariton Yuh-ichi Sakai

19 maart

Dorpskerkconcert met het duo Els van der Weij, saxofoon en Sophie van Dijk, harp. Zij spelen  het qua ontstaanstijd breedste scala aan werken dat ooit in één concert hier geklonken heeft. Muziek van de middeleeuwer Guillaume de Machaut, via de vroeg-barok van Claudio Monteverdi en de romantiek van Hector Berlioz tot de twintigste eeuw met muziek van Shostakovich brengen zij tijdens dit concert.
Het duo neemt ook een muzikale vriendin mee, Eva van Schaick op cello waarmee ze er een feestelijk concert van maken.

Terug naar vorige pagina

Contactgegevens

Dorpskerkconcerten Leimuiden

location_on

Wanneer

informatie

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie?

Bekijk de toeristeninformatie
informatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 

Naar bereikbaarheid
informatie

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?

www.kaagenbraassem.nl