Navigation
Go-SUB Stand Up Biking

Go-SUB Stand Up Biking

location_on
H.P. van der Poellaan 41
Rijpwetering
label
Fietsenverhuur Kinderen

Go-SUB Stand Up Biking

Heb je ook vaak moeite om een activiteit te bedenken waar echt iedereen enthousiast van wordt? Stel je eens voor dat je met een groep een mooie tocht kan maken door de polders, dorpen, plassen en langs de molens. Waarbij je het beste uitzicht hebt, lekker kunt kletsen met elkaar en ook nog in beweging komt. Misschien wel een klein wedstrijdje voor de sportievelingen?

Met de Elliptigo kan dat. Voor ieder een sportief uitje en voor vrijwel iedere leeftijd. Leuk met een groep vrienden of familie de omgeving verkennen op een Elliptigo. Staand en toch actief, dat is leuk om te doen!

Een tochtje op de Elliptigo is een ideale activiteit om samen te ondernemen. Ga met de Elliptigo op een sportieve manier de omgeving ontdekken, waarbij je elkaar ook lekker kunt uitdagen.

Wat is de Elliptigo

Op een Elliptigo beoefen je een combinatie van hardlopen, fietsen en de crosstrainer. Het is een bijzonder leuke en effectieve manier van bewegen. Een soepele beweging die niet belastend is voor je gewrichten, zodat het plezier voorop blijft staan.
De beweging die je op een Elliptigo maakt is een natuurgetrouwe benadering van het hardlopen ...

Verhuur

Wil je met de Elliptigo op pad dan kan je hem huren voor bijvoorbeeld een dagdeel of twee aaneengesloten dagdelen. (max. 7 personen). Zo geniet je van een mooie route door bijvoorbeeld het mooie polderlandschap. Je hebt voldoende tijd om even uit te rusten en een terrasje te pakken.

Groepsuitjes!

Groepsuitjes in Kaag en Braassem en omgeving. Samen opstappen bijvoorbeeld in Rijwetering en dan via Oud Ade, de Boterhuispolder richting Leiderdorp, door naar Hoogmade. Lekker terrasje pakken langs de Does en via de polder weer terug richting Rijpwetering. Prachtige landschappen onderweg, karakteristieke gebouwen en vele mooie punten om onderweg prachtige foto’s te maken.

De inwendige mens heeft wel wat nodig, want op een Elliptigo verbrand je heel wat calorieën. Maar genoeg mogelijkheden om onderweg een tussenstop te maken om wat te eten of drinken. Ter afsluiting lekker napraten bij De Vergulde Vos over de belevenissen op de Elliptigo.

Een dagje uit waar iedereen van jong tot oud van kan genieten?
Iedereen kan het en de intensiteit van de rit bepaal je zelf! Door de staande houding heb je het mooiste uitzicht op de omgeving. En dat met een compleet andere manier van bewegen dan je tot nu toe gewend bent.

Zo’n nieuwe ervaring samen delen zorgt voor die onvergetelijke momenten die een uitje zo waardevol maken.

Go-SUB is actief in Kaag en Braassem en de directe omgeving.

Ook op Locatie!

Wij brengen de Elliptigo’s eventueel op locatie en halen ze daar ook weer op. Een activiteit kan ook onder begeleiding van Go-Sub gedaan worden. We geven altijd een korte instructie vooraf zodat je snel en comfortabel van start kunt gaan.

De start van de tocht kan zijn bij jouw bedrijf, een restaurant of gewoon bij je thuis. Wil je de tocht combineren met eten en drinken op een leuke locatie? We horen graag wat je wensen zijn en overleggen dat met de betreffende horeca-locatie.

De kosten voor een uitje met de Elliptigo hangen af van de groepsgrootte, de locatie en eventuele aanvullende wensen. We inventariseren graag je wensen en maken een passende offerte voor je.

Contactgegevens

Go-SUB

Go-SUB

location_on H.P. van der Poellaan 41
Rijpwetering
public www.go-sub.nl
informatie

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie?

Bekijk de toeristeninformatie
informatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 

Naar bereikbaarheid
informatie

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?

www.kaagenbraassem.nl