Navigation
placeholder img alt text

Gratis Zomer Meditatie

location_on
Kalmoeslaan 31
Rijnsaterwoude
euro
gratis

Gratis Zomer Meditatie

Zoek je naar innerlijke rust en wil je jezelf deze zomer extra liefde en aandacht geven? Kom dan naar onze betoverende meditatieavond met het thema "Een fijne zomer met liefde en aandacht voor jezelf."

Vooral die laatste weken voor de vakantie, kan de druk extra voelen. Laat de hectiek van het dagelijks leven achter je en dompel je onder in een oase van rust en sereniteit. Samen creëren we een harmonieuze sfeer waarin je je kunt verbinden met jezelf. Met behulp van geleide meditaties, ademhalingstechnieken en mindfulness oefeningen leer je hoe je innerlijke vrede kunt vinden en jezelf kunt omarmen met onvoorwaardelijke liefde.

Of je nu nieuw bent in meditatie of een doorgewinterde beoefenaar, deze avond biedt een veilige en knusse omgeving voor iedereen. Het is een moment van rust in de drukte van het moderne leven zo voor de vakantie periode. Dus reserveer nu (kosteloos) je plek voor deze meditatieavond op 28 juni om 19:30 uur op Kalmoeslaan 31 in Rijnsaterwoude.

Verwen jezelf met een kostbaar cadeau van aandacht, rust en zelfliefde. Samen verwelkomen we de zomer met open armen en creëren we een liefdevolle ruimte voor persoonlijke groei en welzijn. Kom naar onze meditatieavond en laat de zomer in jou stralen!

 

Terug naar vorige pagina

Contactgegevens

Gratis Zomer Meditatie

location_on Kalmoeslaan 31
Rijnsaterwoude
person Energiepraktijk Balance

Wanneer

informatie

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie?

Bekijk de toeristeninformatie
informatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 

Naar bereikbaarheid
informatie

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?

www.kaagenbraassem.nl