Navigation
placeholder img alt text

Groot Polderdictee

location_on
!Triggr, Middelweg 5
Ter Aar
calendar_month

Van: 12-10-2024
Tot: 12-10-2024

schedule

Van: 19.00 uur
Tot: 21.30 uur

euro
12,50

Groot Polderdictee

Dictee der Nederlandse Taal – Ter Aar

Polderdictee
Ben jij een ware taalliefhebber? Een meester in spelling en grammatica? Dan is het Polderdictee dé uitdaging voor jou! Op 12 oktober nodigen Stichting !Triggr en In Woordenland alle inwoners van Nieuwkoop en Kaag en Braassem uit om hun taalkennis te testen in een uniek en gezellig evenement.

Stichting !Triggr organiseerde in 2015, 2016 en 2017 eerder het dictee der Nederlandse taal. Na een pauze van een aantal jaar is het in 2024 tijd voor de vierde editie. Dit keer organiseert !Triggr het dictee samen met auteur Alice Bakker van Tekstbureau In Woordenland uit Roelofarendsveen en het is de bedoeling om het dictee om en om in onze twee gemeentes (Nieuwkoop en Kaag en Braassem) te organiseren.

Alice schrijft
In 2024 schrijft Alice, auteur van meerdere boeken, redacteur en schrijfcoach, een dictee over het polderlandschap van de twee gemeentes. Ben jij gepassioneerd taalfanaat, houd je van uitzoeken van de spelling van woorden, weet je veel over de omgeving en lees je veel? Dan is dit Groot Polderdictee echt wat voor jou!

Toegankelijk
Of je nu een ervaren taalvirtuoos bent of gewoon van een leuke uitdaging houdt, het Polderdictee is voor iedereen toegankelijk. Dus trommel je vrienden, familie en collega’s op en schrijf je snel in voor een gezellige avond vol taal. Meet jezelf met andere taalfanaten en kom te weten hoe goed jouw kennis van de Nederlandse taal ervoor staat.

Inschrijven
De inschrijving is gesplitst: je schrijft je in als dicteetijger als je taalvirtuoos bent en je schrijft je in als taalliefhebber als je niet regelmatig meedoet met diverse dictees, maar het wel heel leuk vindt om mee te doen.

Terug naar vorige pagina

Contactgegevens

Groot Polderdictee

location_on !Triggr, Middelweg 5
Ter Aar
person !Triggr en In Woordenland

Wanneer

zaterdag 12 oktober 2024 om 19:00 uur tot 21.30 uur
informatie

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie?

Bekijk de toeristeninformatie
informatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 

Naar bereikbaarheid
informatie

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?

www.kaagenbraassem.nl