Navigation
placeholder img alt text

Jazzconcert Dorpskerk Woubrugge

location_on
Comriekade 7
Woubrugge
calendar_month

Van: 31-05-2024
Tot: 31-05-2024

schedule

Van: 20.30 uur

euro
25 (incl. consumptie)

Jazzconcert Dorpskerk Woubrugge

Na de succesvolle concerten afgelopen november en maart in de Dorpskerk in Woubrugge staat op vrijdagavond 31 mei een derde veelbelovend concert op het programma. Onder het motto ‘Ruby Jubilee’ viert de Woubrugse jazzlegende Toon Roos in de Dorpskerk niet alleen zijn 60e verjaardag, maar ook zijn 40-jarig jubileum als professioneel jazzsaxofonist. Het wordt een heerlijke muzikale reis door een landschap van stijlen, met veel bebop, bossanova, swing en fusion.

 

Toon Roos heeft voor zijn jubileumconcert meer dan 10 musici uit binnen- en buitenland uitgenodigd met wie hij in het verleden heeft samengespeeld. In wisselende samenstellingen wordt het publiek een bont palet aan composities met classics en originals voorgeschoteld. De jubilaris neemt de toehoorders mee op een boeiende reis door zijn muziekgeschiedenis. Geniet mee van zijn rijke ervaring op de saxofoon, swingend begeleid door zijn vrienden.

Toon heeft meerdere albums uitgebracht. Zijn lyrische en swingende stijl bracht hem diverse jazzprijzen, waaronder de North Sea Jazz Bird Award. Hij heeft samengewerkt met grootheden als Joe Zawinul, Toots Thielemans, Peter Erskine en Steely Dan. Roos is docent op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en het Utrechts Conservatorium.

 

Het concert in de sfeervolle Dorpskerk aan de Comriekade 7 in Woubrugge, dat wordt georganiseerd door de Stichting Vrienden van de Dorpskerk Woubrugge, begint vrijdag 31

mei om 20.30 uur. Kaarten à € 25 (inclusief consumptie) zijn verkrijgbaar via

www.vriendendorpskerkwoubrugge.nl/bestellenkaarten.

 

Restaurant ‘t Oude Raadhuys’ aan de overkant van de concertlocatie serveert weer vanaf 17.30 uur een speciaal menu. Reserveren is noodzakelijk, zodat iedereen ruim op tijd bij het concert is. Na afloop organiseert Toon daar ook nog een funky Afterparty waarop iedereen welkom is.

 

Foto: Hans Speekenbrink

Terug naar vorige pagina

Contactgegevens

Jazzconcert Dorpskerk Woubrugge

location_on Comriekade 7
Woubrugge
person Dorpskerk Woubrugge

Wanneer

vrijdag 31 mei 2024 om 20:30 uur tot 22.00 uur
informatie

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie?

Bekijk de toeristeninformatie
informatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 

Naar bereikbaarheid
informatie

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?

www.kaagenbraassem.nl