Navigation
Kampeerboerderij de Straat-Hof

Kampeerboerderij de Straat-Hof

location_on
Willem van der Veldenweg 57
Leimuiden
label
Vergaderlocaties Feestlocaties Camperplaats Campings Groepsaccommodaties Logeren bij de boer Vakantiehuisjes Overige streekproducten Kinderboerderijen Kinderen

Kampeerboerderij de Straat-Hof

Het kampeerveld biedt plaats voor ca. veertig kampeermiddelen. Er is volop speelgelegenheid voor de kleintjes op het veld en op de boerderij. Met een vakantie op deze camping neem je een kijkje in het boerenleven, maak je kennis met de dieren en hun leven op de boerderij. Boer Aad staat er altijd voor open vragen te beantwoorden en een handje meehelpen is zeker toegestaan! Tijdens de schoolvakanties zijn er regelmatig leuke activiteiten voor onze campinggasten. Er is een gezellig Boerenterras koffiehuis waar allerlei heerlijkheden uit eigen keuken worden geserveerd. 

Naast kamperen kun je bij de Straat-Hof terecht in een stacaravan, pipowagen en is er een Polderhof-overnachting in een blokhut, die ook te huur is als vergaderlocatie. Verder worden hier workshops gegeven als de workshop koeien schilderen en worden er weilandgames georganiseerd, zowel voor volwassenen als voor kinderen. 

Op de Straat-hof wonen een heleboel dieren zoals koeien en kalveren, waarvan Lola de koe en Helga en de Lakentjes de meest bekenden zijn. De pony's Hester en Annie, de alpaca's Lodewijk de Bruin en Josephine de Wit, de ezels Mathilde en Gertrude (Alf) een aantal konijnen, eenden, kippen, Brum de kater, niet te vergeten Aagje en Kado onze nieuwsgierige geiten en het huishondje Sjaan.

De Straat-Hof dieren zijn heel aaibaar en vriendelijk!

Contactgegevens

Kampeerboerderij de Straat-Hof

Kampeerboerderij de Straat-Hof

location_on Willem van der Veldenweg 57
Leimuiden
informatie

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie?

Bekijk de toeristeninformatie
informatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 

Naar bereikbaarheid
informatie

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?

www.kaagenbraassem.nl