Navigation
placeholder img alt text

Lago Musica #1 2023

location_on
Julianapark 58
Kaag
euro
€59,90 p.p. Incl. driegangen shared dining

Lago Musica #1 2023

Beleef een onvergetelijke zomerse avond aan het water!

Brasserie Milo: “Op zaterdag 1 juli 2023 van 18:00 tot 23:00 nodigen wij jou en je gezelschap uit voor een geweldige muzikale ervaring. Geniet van onze heerlijke shared dining-experience, terwijl je wordt betoverd door de muziek van The Tributes, een populaire semi-akoestische coverband die ‘guilty pleasure’ songs weer onschuldig maakt.

Voor slechts €59,50 per persoon kun je samen met vrienden en familie genieten van een fantastische muzikale avond inclusief shared dining menu, bestaande uit een verrukkelijke Milo Platter en Feta Saganaki als voorgerecht, smakelijke hoofdgerechten zoals bavette, zeebaars, risotto, Griekse salade en knapperige friet. En als kers op de taart ook een selectie verleidelijke desserts: tiramisu, crema catalana en aardbeien met vanille-ijs en slagroom. Reserveren kan eenvoudig tot maximaal 12 personen.

Voor grotere groepen kun je een aanvraag sturen naar info@brasseriemilo.nl. Mis deze bijzondere avond vol heerlijk eten en geweldige muziek niet. Reserveer nu snel jouw plekje en beleef een onvergetelijke tijd bij Brasserie Milo op Kaageiland! Goed om te weten Tickets zijn exclusief drank. Geen ticket = geen toegang. Parkeren op Kaageiland kan beperkt zijn, vooral in de zomermaanden. We adviseren je om voorafgaand aan de pont te parkeren en te genieten van een idyllische wandeling naar onze brasserie. Aanmeren met je boot is ook mogelijk aan onze grote aanlegsteiger.”

Terug naar vorige pagina

Contactgegevens

Lago Musica #1 2023

location_on Julianapark 58
Kaag
public Tickets
person Brasserie Milo

Wanneer

informatie

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie?

Bekijk de toeristeninformatie
informatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 

Naar bereikbaarheid
informatie

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?

www.kaagenbraassem.nl