Navigation
Poco Más

Poco Más

location_on
Noordhoek 19
Roelofarendsveen
label
Cafés / Bars Restaurants Feestlocaties Vergaderlocaties Theaterzaal

Poco Más

Poco Más is een plek voor iedereen in het hart van Roelofarendsveen. Plof lekker op onze bank in de serre of drink een kop koffie aan onze grote leestafel. Houd je meer van een tafel vol hapjes en drankjes? Poco Más loves to share!

Food

Poco Más heeft een eigentijdse keuken met invloeden vanuit de hele wereld! Delen is helemaal ons ding. Kom overdag gezellig langs voor koffie, lunch of een borrel. Of zien we je op zondag bij het ontbijt?

Geniet op vrijdagavond van een (shared) diner. Wij zorgen voor een tafel vol kleine gerechtjes, zorg jij voor leuk gezelschap? Bekijk hier ons menu en onze openingstijden.

Theater

Poco Más heeft een prachtig theater waar WIJ Presenteert een volle agenda voor heeft. Bekijk hier de agenda van WIJ Presenteert. Wil je een keer komen eten vóór je naar ons theater gaat? Wij delen het op onze socials als we een theatermenu hebben!

Events

Poco Más heeft eindeloos veel mogelijkheden. Van theater tot vergadering tot feestje, het kan allemaal in het  van Roelofarendsveen. Wij horen graag wat jij van plan bent! Neem contact met ons op.

Contactgegevens

Poco Más

Poco Más

location_on Noordhoek 19
Roelofarendsveen
informatie

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie?

Bekijk de toeristeninformatie
informatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 

Naar bereikbaarheid
informatie

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?

www.kaagenbraassem.nl