Navigation
Poco Más

Poco Más

location_on
Noordhoek 19
Roelofarendsveen
label
Cafés / Bars Restaurants Feestlocaties Vergaderlocaties Theaterzaal

Poco Más

Of je de dag nu wil beginnen met een goed ontbijt of wil genieten van een heerlijke (shared) lunch of diner. Bij Poco Más is van alles mogelijk: Het organiseren van een evenement, een avondje theater, vergaderen met je collega’s of gewoon genieten van alles wat horeca is in een sfeervol en eigentijds restaurant. Poco Más is een plek voor iedereen in het hart van Roelofarendsveen.

 

Food

Poco Más heeft een eigentijdse keuken met invloeden vanuit de hele wereld. Delen is helemaal ons ding. Kom overdag langs voor ontbijt, koffie, lunch of een borrel of geniet op vrijdag- of zondagavond van een shared diner. Wij zorgen voor een tafel vol kleine gerechtjes, zorg jij voor leuk gezelschap? Bekijk hier onze menukaart.

 

Arrangementen

Poco Más heeft voor diverse gelegenheden een passend arrangement. Kom met een grote groep dineren, verras je vriendin met een lunch of vier je verjaardag bij Poco Más. Neem contact met ons op en wij denken graag met je mee!

 

Zalen

Poco Más heeft eindeloos veel mogelijkheden. Met een eigentijds restaurant, een prachtige foyer, heerlijk terras, een theaterzaal en een kleine zaal biedt deze locatie een plek voor iedereen. Van theater, vergadering tot feestje, het kan allemaal in het hart van Roelofarendsveen. Wij horen graag wat je bij Poco Más wil komen vieren of organiseren.

 

Theater

Poco Más heeft een prachtig theater waar WIJ Presenteert een volle agenda voor heeft. Bekijk hier de agenda van WIJ Presenteert. Op deze avonden is het restaurant ook geopend voor diner.

Contactgegevens

Poco Más

Poco Más

location_on Noordhoek 19
Roelofarendsveen
informatie

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie?

Bekijk de toeristeninformatie
informatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 

Naar bereikbaarheid
informatie

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?

www.kaagenbraassem.nl