Navigation
placeholder img alt text

Prentenboek maken met slimme AI-computer

location_on
Schoolbaan 1
Roelofarendsveen
euro
gratis

Prentenboek maken met slimme AI-computer

Tijdens deze leuke workshop ga je een echt prentenboek maken. En dit doe je niet zomaar... in anderhalf uur tover je tekeningen met behulp van een slimme AI-computer om tot een prachtig en heel bijzonder AI-prentenboek!

Het is een superleuk avontuur vol kunst, technologie en heel veel plezier, speciaal voor jonge tekenaars en verhalenbedenkers!

AI, wat staat voor Kunstmatige Intelligentie, is een spannend en slim 'hulpje' dat machines helpt denken en leren als mensen. Stel je voor dat je een vriend hebt die heel goed is in het oplossen van puzzels. AI is als die slimme vriend, maar dan in de vorm van computers en robots.

Met AI kunnen computers dingen leren, net zoals jij leert rekenen of nieuwe woorden leert. Het kan helpen bij het herkennen van afbeeldingen, het begrijpen van spraak en zelfs het nemen van beslissingen. Denk aan een digitale assistent zoals Siri of Alexa, die je vragen beantwoordt en opdrachten uitvoert.

AI maakt ook coole dingen mogelijk, zoals robots die kunnen helpen bij het opruimen of het uitvoeren van repetitieve taken. Het is een beetje als magie, maar eigenlijk is het gewoon super slimme technologie die ons helpt in ons dagelijks leven.

Terug naar vorige pagina

Contactgegevens

Tech Campus De School

Prentenboek maken met slimme AI-computer

location_on Schoolbaan 1
Roelofarendsveen
person Tech Campus De School

Wanneer

informatie

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie?

Bekijk de toeristeninformatie
informatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 

Naar bereikbaarheid
informatie

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?

www.kaagenbraassem.nl