Navigation
Prik & Proost

Prik & Proost

location_on
Dorpsstraat 1
Leimuiden
label
Restaurants Vergaderlocaties Feestlocaties

Prik & Proost

Na twintig jaar ervaring in de horeca in binnen- en buitenland en na vele reizen over alle continenten waarin eten en drinken een rode draad is geweest werd het tijd om van al deze avonturen, smaken en belevingen ons eigen concept te creëren. Prik & Proost in Leimuiden is een droom die werkelijkheid wordt.

Waar staat Prik & Proost voor?
Een concept waarin lekker eten en drinken centraal staat maar waarin beleving, gastvrijheid en genieten bovenaan staan. Overal waar ze kwamen gingen we op zoek naar de eet- en drinkgewoontes van de lokale bevolking en de combinatie hiervan. Welke ingrediënten gebruiken ze? Hoe wordt het bereid? Wanneer en hoe wordt het geconsumeerd? En met wie? Waar je ook ter wereld komt overal wordt gegeten en gedronken. Dag in dag uit. Dit hebben we nodig om te groeien, aan te sterken en te overleven. Overal op een andere manier, met andere smaken, andere ingrediënten, andere gewoontes en andere recepten. Sommige al duizenden jaren oud.

Prikken én proosten
Maar het is meer dan dat. Eten en drinken is ook een moment waar we onze rust pakken, met elkaar de dag bespreken, gezellig bijkletsen, genieten van elkaar en onze omgeving. Het is het moment waarop we het leven vieren.

Contactgegevens

Prik & Proost

Prik & Proost

location_on Dorpsstraat 1
Leimuiden
informatie

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie?

Bekijk de toeristeninformatie
informatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 

Naar bereikbaarheid
informatie

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?

www.kaagenbraassem.nl