Navigation
placeholder img alt text

Pubquiz voor de Voedselbank

location_on
HAL60, Pasteurweg 60
Roelofarendsveen
calendar_month

Van: 20-04-2024
Tot: 20-04-2024

schedule

Van: Quiz start 20.15 uur, zaal open 19.30 uur

euro
€ 130,- per team (van 4 personen)

Pubquiz voor de Voedselbank

Pubquiz voor de Voedselbank

Op zaterdag 20 april a.s. organiseert Rotary Club Roelofarendsveen voor de vijfde keer een gezellige en uitdagende pubquiz. Het thema dit jaar is Breinbrekers & Bitterballen, de netto opbrengst van de quizavond komt volledig ten goede aan de voedselbank Kaag en Braassem en Omstreken (KBEN). Iedereen is meer dan welkom om deel te nemen! Dus, trommel vrienden en familie op en zet je al ‘quizend’ in voor dit goede doel.

 

Onder leiding van de twee leukste quizpresentatoren uit de regio, Yvonne Hoogenboom en Jochem van Ruiten, nemen op 20 april a.s. teams van vier personen het tegen elkaar op. De deelnemers worden getest op hun algemene kennis; van actuele feiten tot historische én hysterische gebeurtenissen en van baanbrekende wetenschappelijke ontdekkingen tot sport- en muziek vragen. Alle denkbare vragen passeren deze avond in zes verrassende vragenrondes de revue en worden onder andere gepresenteerd met hulp van humoristische filmpjes, live sketches, muziekfragmenten en nog veel meer.

 

Het belooft net als voorgaande jaren een supergezellige, leerzame en ludieke avond te worden. Uiteraard worden de teams goed verzorgd met aandacht, aanmoedigingen en lekkere hapjes. De drie best scorende teams gaan naar huis met bijzondere en verrassende prijzen. De deelnemers kunnen op het einde van de avond nog deelnemen aan een loterij. Dus zelfs de verliezers van de pubquiz kunnen nog met een prachtige prijs naar huis gaan.

 

De Breinbrekers & Bitterballen-quiz vindt plaats bij HS Events, Hal 60, Pasteurweg 60, Roelofarendsveen. Iedereen die mee wil doen, is van harte welkom. Er is ruimte voor 65 teams. Inschrijven kan via http://kennisquiz.weebly.com. Je krijgt gegarandeerd een leuke avond en steunt tegelijkertijd voedselbank KBEN.

 

De netto opbrengsten van deze avond zijn bestemd voor de voedselbank KBEN. KBEN is gevestigd in een eigen huurlocatie aan het Veenderveld in Roelofarendsveen. Voor het beheer van de locatie, het verbeteren van de dienstverlening en de jaarlijks terugkerende exploitatiekosten is veel geld nodig. KBEN voorziet inmiddels 100 tot 120 gezinnen in de regio Kaag en Braassem en Nieuwkoop wekelijks van een voedselpakket. Een prachtig doel dus om je al ‘quizend’ voor in te zetten.

 

 

Terug naar vorige pagina

Contactgegevens

Pubquiz voor de Voedselbank

location_on HAL60, Pasteurweg 60
Roelofarendsveen
person Rotary

Wanneer

zaterdag 20 april 2024 om 20:15 uur tot 23.00 uur
informatie

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie?

Bekijk de toeristeninformatie
informatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 

Naar bereikbaarheid
informatie

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?

www.kaagenbraassem.nl