Reinier's Roots: gewassen van toen en nu
Woubrugge
Van: 09-03-2025
Tot: 09-03-2025
Van: 12.00 uur
Tot: 16.00 uur
Reinier's Roots: gewassen van toen en nu
Back to our roots, zoals ze dat in het Engels zo mooi zeggen. Met deze bijzondere vijfgangenlunch nemen we je mee naar waar het allemaal begon: de vruchtbare akkers van de Vierambachtspolder.
Chef Martijn zet in iedere gang een ander product centraal – een product dat eigenaar Reinier vroeger zelf teelde, lang voordat hij de Dyck opende. Het verleden proef je in de pure smaken en eenvoudige ingrediënten die al generaties lang op onze Hollandse bodem groeien.
Het heden zie je terug in de moderne technieken, creatieve bereidingen en verrassende combinaties die elk gerecht uniek maken. Met Reinier’s Roots: gewassen van toen en nu brengen we een ode aan de lokale landbouw, tradities en innovatie. Een culinaire reis door de tijd waarin we laten zien dat de verbinding met onze grond niet alleen een verhaal is, maar een smaakervaring die je niet wilt missen.
Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie?
Bekijk de toeristeninformatieMeer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot?
Naar bereikbaarheidOp zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?
www.kaagenbraassem.nl