Restaurant en Evenementenlocatie de Dyck
Woubrugge
Restaurant en Evenementenlocatie de Dyck
Verrassen en inspireren door samenwerking met de natuur
Telen met respect voor omgeving en natuur. Alleen dat gebruiken wat je nodig hebt en met zorg bereiden tot iets moois. Zo worden we samen meer bewust van wat de Hollandse bodem ons geeft en van ons vraagt. Bewust genieten is goed voor de natuur en goed voor elkaar!
Eet met het seizoen mee
Onze chef stelt het Moestuinmenu samen met het mooiste wat ieder seizoen te bieden heeft. De gerechten wisselen met de oogst mee en zijn zo duurzaam mogelijk. Onze eigen gekweekte groenten, kruiden en vruchten voeren de boventoon. Vlees of vis wordt alleen gebruikt als het écht iets toevoegt.
Bekijk de menukaart en onze openingstijden op www.dedyck.nl
Verrassen en inspireren door samenwerking met de natuur
Telen met respect voor omgeving en natuur. Alleen dat gebruiken wat je nodig hebt en met zorg bereiden tot iets moois. Zo worden we samen meer bewust van wat de Hollandse bodem ons geeft en van ons vraagt. Bewust genieten is goed voor de natuur en goed voor elkaar!
Reporter Paul Graafland ging bracht De Dyck een bezoek en kreeg een rondleiding >> Lees zijn verhaal over zijn bezoek hier.