Navigation
placeholder img alt text

Schoolhuis Summer Jam

location_on
Herenweg 22
Rijnsaterwoude
calendar_month

Van: 29-06-2024
Tot: 29-06-2024

schedule

Van: 14.00 uur
Tot: 21.00 uur

euro
zie tekst

Schoolhuis Summer Jam

Het gaat gebeuren, een heus buiten festival met live muziek op het plein voor de Dom en het Schoolhuis te Rijnsaterwoude!! Soul/Jazz/Blues & Rock, voor ieder wat wil(d)s!

Wanneer: 29 juni 2024
Tijdstip: 14:00 – 21:00 uur

Kaarten in de voorverkoop €15,- en aan de kassa €17,50 voor 18+
Van 13 tot 18 jaar €10 in de voorverkoop en aan de kassa €12,50
Kinderen t/m 12 jaar genieten vrije doorgang.

Pelle & Mattis zullen de middag openen, zij zitten samen op de muziekschool in Nieuwveen en hebben er zin in!

Just Us Jazz/Soul
De Woerdense jazzband JustUs, in 1995 opgericht als bigband, heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld tot de huidige, kleinere formatie van 12 instrumentalisten……😎 Hun unieke sound zit daarmee ergens tussen combo en bigband, en leent zich ook goed voor het begeleiden van zang. Hoewel zij het traditionele swingrepertoire niet schuwen, spelen ze graag latin, funk en pop.

The Little Boogieboy Bluesband
“Happy Blues, dat kan toch niet?” Zeker wel! Wanneer Hein Meijer, alias Little Boogie Boy de blues vertolkt, raakt het publiek als vanzelf vrolijk gestemd. Het enthousiasme waarmee de band samenspeelt werkt aanstekelijk. De soulvolle stem en avontuurlijke gitaarlicks van Hein, worden door bassist Jan den Boer en drummer Bert Fonderie voorzien van maatwerk. Er is geen setlist en songs worden “on the spot” gekozen, iedere avond is immers anders. Het repertoire is doorgaans een mix van traditionele Chicago en Mississippi blues, funky soul blues en ballads, maar uitstapjes naar Jazz of country worden niet geschuwd. “Het is allemaal familie van elkaar”.

On Solid Ground
On Solid Ground blijft trouw aan de roots van rock and roll. Zij hebben hun eigen unieke stijl gecreëerd die een mix is ​​van bluesrock en southern rock, geïnspireerd door legendarische bands als Free, Black Crowes and ZZ Top. Gedreven door krachtige gitaarriffs en een stevige ritmesectie en ondersteund door soulvolle zang en een schreeuwende Hammond, levert On Solid Ground een intens en solide live optreden.

Copperhead County
Copperhead County legt zich, als een van de weinige bands in Nederland, volledig toe op southern rock. Geïnspireerd door vermaarde voorgangers als Blackberry Smoke, The Outlaws en (vele) anderen brengen de zes gepassioneerde muzikanten door heel Europa hun ‘footstomping and beer raising tunes’. Heerlijke meeslepende southern rock die de luisteraar meeneemt naar de authentieke en kenmerkende sfeer van het zuiden.
Het klinkt, voelt en ziet eruit als southern rock, kortom: Copperhead County is – ondanks de Hollandse herkomst – pure southern rock.

Terug naar vorige pagina

Contactgegevens

Schoolhuis

Schoolhuis Summer Jam

location_on Herenweg 22
Rijnsaterwoude
person Schoolhuis

Wanneer

zaterdag 29 juni 2024 om 14:00 uur tot 21.00 uur
informatie

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie?

Bekijk de toeristeninformatie
informatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 

Naar bereikbaarheid
informatie

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?

www.kaagenbraassem.nl