Navigation
placeholder img alt text

Tijdmachine: inTussen Tien jaar Tussen Kaag & Braassem

location_on
Regenboogweg 102
Nieuwe Wetering
euro
49,50

Tijdmachine: inTussen Tien jaar Tussen Kaag & Braassem

Er staat weer een bijzonder evenement op de agenda voor een avond verhalen vertellen en vragen stellen. Net als vorig jaar komt er een speciale quiz- en verhalenavond met diner samen met Tussen Kaag & Braassem, die dit jaar 10 jaar bestaan. Dit keer niet over de geschiedenis van Kaag & Braassem, maar iets meer in de wereld van de jonge geschiedenis van de afgelopen 10 jaar, van mooie ingrediënten en fijne gerechten. 

In 2013 openen Wim en Marjolein Klerks de deuren van Tussen Kaag & Braassem op de iconische lokatie aan het randje van de gemeente, uitkijkend op de weidse velden van de Haarlemmermeer. Nu 10 jaar later is het restaurant een bekende naam geworden in de gemeente en daarbuiten. Dus een mooie reden om een heerlijk feestje te vieren. En dat doen ze samen met Patrick Deters, enthousiaste verhalenverteller van de voorstellingen van Vroeger was Alles en de Oudejaarsconference Luid Kaag & Braassem. 

Waar gaan de vragen over? In de tijdmachine gaan we terug naar 2013, maar we gaan ook naar de mooiste keukens en de akkers waar de mooiste ingrediënten verbouwd worden. En we zoeken natuurlijk naar mooie verhalen die erbij horen als antwoorden op de vragen die vlak daarvoor zijn gesteld. Het is net als met de Olympische spelen, meedoen is belangrijker dan winnen. Al is er natuurlijk een mooie prijs voor de winnaar van de avond en de opscheprechten voor het komend jaar voor de winnaars van de tafels. 

Wil je erbij zijn op een van deze avonden? Reserveer dan bij Tussen Kaag & Braassem op 071 331 10 07 of via info@tussenkaagenbraassem.nl.  De avond begint om 18.30 uur en de zaal is open vanaf 18 uur. Heeft u eetvoorkeuren of allergieën waar we rekening mee moeten houden, geef dat dan door bij de reservering

Terug naar vorige pagina

Contactgegevens

Tussen Kaag en Braassem

Tijdmachine: inTussen Tien jaar Tussen Kaag & Braassem

location_on Regenboogweg 102
Nieuwe Wetering
person Tussen Kaag en Braassem

Wanneer

informatie

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie?

Bekijk de toeristeninformatie
informatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 

Naar bereikbaarheid
informatie

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?

www.kaagenbraassem.nl