Navigation
placeholder img alt text

Toneelvoorstelling 'Camping aan de Rijn'

location_on
Aspergehof Noordam, Bodens Hosangweg 63
Woubrugge
euro
7

Toneelvoorstelling 'Camping aan de Rijn'

Herman en Lies brengen hun vakantie door op een camping aan de Duitse Rijn. Als een cruiseboot voorbij vaart en Herman zijn schoonmoeder op het dek ziet staan, krijgt hij de schrik van zijn leven, krijgt hij de schrik van zijn leven. Als zijn schoonmoeder, samen met haar nieuwe vlam Job, een kamer geboekt heeft in een hotel heel dicht in de buurt van de camping, krijgt Herman het echt benauwd.

Omdat het maar saai is op een hotelkamer te gaan zitten brengen Toos en Job het grootste deel van de dag door bij de caravan van Herman en Lies. Dirk, een dakloze zwerver, woont op het bankje dat vlak voor de caravan van Herman en Lies staat. Hij bemoeit zich overal mee en denkt alles naar zijn hand te kunnen zetten. Rianne, een rugzaktoeriste, wandelt voorbij en neemt haar intrek op het bankje. Ze is dom naief en gelooft alles wat er wordt gezegd. Mira en Fred zijn echte kampeerders en brengen hun vakantie door in een heel klein tentje. Fred heeft de camping uitgezocht en heeft dat niet voor niets gedaan.

 

De voorstellingen beginnen, zowel op vrijdag als op zaterdag, om 20:00 uur. Beide voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk.

Kaarten zijn aan de deur te koop voor €7,00 per stuk. Mocht het druk zijn dan zetten we stoelen bij. Onze sponsoren zorgen elke voorstelling voor een gevulde tafel met vele mooie cadeaus. Lotjes zijn te koop in de pauze (tegen contante betaling).

De voorstellingen vinden plaats bij Aspergehof Noordam Woubrugge, waar de toneelgroep twee keer per jaar op de planken staat. Dit is ook de locatie waar elke maandagavond geoefend wordt.

Aspergehof Noordam
Boddens Hosangweg 63
2481 KX Woubrugge

Contact
Mail naar info@watwoubrugge.nl
En volg vooral onze facebookpagina: @WATwoubrugge

Terug naar vorige pagina

Contactgegevens

Woubrugs Amateur Toneel

Toneelvoorstelling 'Camping aan de Rijn'

location_on Aspergehof Noordam, Bodens Hosangweg 63
Woubrugge
person Woubrugs Amateur Toneel

Wanneer

zaterdag 13 april 2024 om 20:00 uur tot 23.00 uur
informatie

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie?

Bekijk de toeristeninformatie
informatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 

Naar bereikbaarheid
informatie

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?

www.kaagenbraassem.nl