Navigation

Restaurants Groene Hart

Uit eten staat synoniem aan gezelligheid, verrast worden op culinair gebied en uitgaan. In diverse prijsklassen kun je uit eten gaan. In onze omgeving heb je de keuze uit van allerlei soorten restaurants; van luxe diner met meerdere gangen tot een frietje en alles daartussen. Restaurants genoeg, in het Groene Hart.

Na een dag op het water of na een sportieve fietstocht maakt uit eten je dag compleet. En dat is precies wat in Kaag en Braassem uitermate goed kan: overdag met je neus in de wind, ’s avonds in een restaurant achter een bord met heerlijkheden.

Het luxe segment

Zowel op het eiland Kaag als in Oude Wetering of bijvoorbeeld Woubrugge kun je genieten van een luxe maaltijd. Voor een verrassingsmenu met zes gangen draait men de hand niet om. Wat dacht je bijvoorbeeld van een diner bij Lekker top100-restaurant Plantage 87? Ook Tante Kee en De Dyck willen we graag tippen als het gaat om een heerlijk én eerlijk meergangendiner. 

Op het terras

Restaurants in het Groene Hart hebben bijna allemaal een prachtig terras, in Kaag en Braassem veelal aan het water. Op het eiland Kaag aan de Kagerplassen bijvoorbeeld, maar ook in Oude Wetering en Roelofarendsveen aan het Braassemermeer en in Hoogmade aan de Does. Vanaf het terras geniet je van de watersport, die er tot ’s avonds laat bedreven wordt.

Altijd een goede reden

Een restaurant in het Groene Hart bezoeken is ook uitermate geschikt als je iets te vieren hebt. Met je vrienden het leven vieren, met je ouders hun jubileum of met je gezin uit eten omdat je vakantie hebt. Iets kleins eten omdat je geen zin hebt om te koken of een nieuw restaurant uitproberen; er is altijd een goede reden te vinden om naar een restaurant te gaan.

informatie

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie?

Bekijk de toeristeninformatie
informatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 

Naar bereikbaarheid
informatie

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?

www.kaagenbraassem.nl